Arabia

We delen een bijzondere passie: de Arabische mediterrane eetcultuur. In ons eerste gezamenlijke kookboek nemen we je mee op een culinaire ontdekkingstocht door de Arabische mediterrane wereld: een warme, gastvrije wereld waarin de geuren, smaken en emoties nauw met elkaar verbonden zijn. Beleef onze andere kijk op de Arabische gastvrije wereld vol traditie én moderniteit.
Marokko, Tunesië, Sicilië, Andalusië, Libanon en Syrië waren de inspiratiebron voor de gerechten in Arabia. We kookten in elk land met de ‘locals’ en leerden recepten en bijzondere mensen kennen, zoals de Libanese Kamal Mouzawak van de biologische boerenmarkt Souk el Tayeb in Beiroet en de enthousiasmerende tv-chef Choumicha uit Marokko.  Recepten om van te watertanden en inspirerende verhalen zijn daarvan een echte afspiegeling. Geniet van ongelofelijk lekkere en makkelijk te bereiden recepten op de snijlijn van de Arabische en westerse wereld, van aromatisch granaatappel-rozenijs tot een knapperige witte tabouleh en tajine met zoetfrisse gekonfijte sinaasappel.

 

You Might Also Like